miercuri, 16 februarie 2011

IMPRESII



 Seara de duminică,13 februarie a fost pentru noi toţi un prilej de bucurie deoarece minţile noastre s-au mai liniştit, cu toţii fiind absorbiţi de Madam Butterfly”, piesa care se juca atunci la Opera Română.
În primul rând vă spunem că această interesantă piesa de operă este valorificată extrem de mult de orchestra aşezată sub scenă. Aici un dirijor de exceptie – Cornel Trăilescu, conduce un concert minuţios, contopindu-se  cu vocile interpreţilor pentru a ne introduce în atmosfera întamplărilor din piesă.

Opera este împărţită în  3 acte şi în ea este vorba despre o doamnă, pe nume Butterfly, care gaseşte dragostea şi se căsătoreşte cu un colonel american. Familia ei nu crede că este o idee buna şi o reneagă. Dupa scurt timp, JB Pinkerton, soţul ei, o parăseşte sub pretextul unei misiuni înapoi in America. Ce se întamplă după aceea vei afla doar mergând tu însuti la operă. Pentru noi a meritat!

Au redactat pentru voi, cititorii:
elevii, Rotaru Cristina Emanuela si Petre Fogliata Andrei, Clasa a VII-a C
Alaturi de noi la Opera - dna prof de romana Roxana Mocanu, dna consilier psihopedagog Eta Şerbănoiu, dna director Elena State

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu