luni, 16 iulie 2012

Iată ce pot face...60 de mâini dibace!

Iată ce pot face... 60 de mâini dibace!


Noi, elevii clasei a V-a B, împreună cu doamna dirigintă Alina Vătui, ne-am hotărât să participăm la concursul „Tort aniversar Disney” organizat de Perfect Tour şi TVR1-Televiziunea Copiilor cu ocazia aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea Disneyland Paris.

Am realizat împreună un tort minunat şi am sperat din tot sufletul să câştigăm şi să mergem în vacanţă la Paris. Din păcate, nu am primit suficiente voturi pe Facebook şi nu am reuşit să megem la Paris. Am câştigat însă ceva mai preţios: PRIETENIA.

Ne-am dat seama că împreună, beneficiind însă de ajutorul şi îndrumarea unor oameni speciali, putem realiza lucruri deosebite, de care să fim mândri. 

Le mulţumim din suflet doamnei profesoare de tehnologie Mariana Pitu şi doamnei Monica Ciucu pentru ce ne-au învăţat şi pentru că ne-au îndrumat. Fără ajutorul dumnealor tortul nostru minunat ar fi ramas în stadiul de proiect. Am fost susţinuţi îndeaproape şi de către părinţi care ne-au ajutat fiecare cu ce a fost nevoie. Chiar şi fraţii mai mici au fost alături de noi. S-au dovedit a fi nişte experimentaţi degustători de dulciuri şi am primit nota maximă la...gust. 

Am căpătat încredere în forţele noastre şi aşteptăm următorul concurs. Ajungem noi până la urmă şi la Paris! 

Un comentariu: