luni, 8 octombrie 2012

UN NOU AN ȘCOLAR!


Cuvântul Directorului la deschiderea  anului şcolar 2012-2013

Dragi elevi,
            Vă urez bun venit la școală în noul an școlar 2012/2013. 
 
 
       Mulțumită eforturilor depuse de Primăria sectorului 2, școala este frumoasă și curată, înzestrată cu ceea ce este necesar desfășurării unui învățamânt modern de calitate. Adăugând la toate acestea și un corp profesoral foarte bine pregătit , animat de dragostea pentru profesie și pentru copii, aș putea spune că aveți tot ce este necesar pentru un învățământ de bună calitate, performant.  Așteptăm din partea voastră dorința de a învăța, muncă temeinică și respect pentru tot ceea ce vă punem la dispoziție. Vă doresc un an școlar cu note și calificative foarte bune, ca o încununare a strădaniei voastre în pătrunderea tainelor cunoașterii.
 
         Adresez  urări de succes tuturor și în mod special elevilor din clasa a-VIII-a, pe care îi așteaptă un an greu, la sfarșitul căruia vor avea de susținut Evaluarea Națională. Le doresc să obțină rezultate cel puțin la fel de bune ca cele obținute de promoția 2012,  care în proporție de aproape 50% au obținut medii de admitere peste 9.
          Un cuvânt special de bun venit adresez  bobocilor din clasa pregătitoare și din clasa I. Le doresc un an bun în care să învețe multe lucruri alături de doamnele învățătoare. Fie ca primul vostru an școlar să vă rămână în amintire ca unul dintre cei mai frumoși ani din viața voastră!

 Stimați părinți,

            Vă mulțumim pentru că, așa cum o faceți întotdeauna, sunteți și astăzi alături de noi, în calitate de parteneri în educația copiilor dumneavoastră. Vă rugăm să răspundeți în continuare chemărilor școlii pentru că fără o relație strânsă școală-familie este greu să reușim. Vă dorim sănătate și să treceți cu bine de încă un an școlar alături de copiii dumneavoastră.
Stimați colegi profesori și învățători,

            Vă doresc sănătate și putere de muncă în activitatea frumoasă și plină de responsabilitate pe care o desfașurați în educația tinerei generații.

               Să aveţi cu toţii  un an bun, cu multe realizări!

17 septembrie 2012

Alina Simona Vătui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu