duminică, 6 octombrie 2013

Bun venit în anul școlar 2013-2014


Școala Gimnazială nr. 27 așteaptă elevii punându-le la dispoziție un local reparat, săli de clasă proaspăt igenizate, toalete complet îmbunătă țite și modernizate, laboratoare și sală de sport primitoare și curate. Toate acestea au fost posibile datorită eforturilor și implicării Primăriei sectorului 2 și personal domnului primar Niculai Onțanu. Mulțumim pentru condițiile create și promitem să nu dezamăgim nici noi prin prestația noastră în calitate de cadre didactice și de  elevi.

                Școala noastră a păstrat performanța de anul trecut și anul acesta. Este vorba despre aproape jumătate din elevii noștri care au avut medii de admitere la liceu de peste 9. În anul școlar 2012-2013 am făcut față și am obținut calificativul maxim la Inspecția Generală desfășurată în semestrul I.  Ne mândrim cu rezultatul obținut, dar totodată ne simțim obligați să ne menținem standardul de calitate. Având în vedere acestea, consider deci, că există premisele unui an școlar reușit și pentru 2013-2014.

                Mulțumim părinților de clasa pregătitoare care, în număr mare, ne-au acordat încredere și au înscris copiii la școala noastră. Doamnele învățătoare îi așteaptă cu drag pe copii și le promit ca vor învășa lucruri minunate împreună. Peste ani îi vom vedea și pe boboceii de azi elevi la cele mai bune licee din oraș, așa cum au ajuns și absolvenții din acest an.

                Ne punem speranțele în elevii clasei a VIII-a că vor continua tradiția școlii și ne vor face mândri de rezultatele obținute la Evaluarea Națională. Vom face toate eforturile pentru a-i pregăti temeinic  pentru acest examen.

                Tuturor elevilor școlii noastre le dorim un an școlar cu rezultate foarte bune la învățătură, cu multe activități extrașcolare instructive și plăcute și multe bucurii.

                Părinților le dorim multă sănătate, răbdare și bucuria de a vedea rezultatele excelente obținute de copiii dumnealor ca o încununare a eforturilor acestora de a învășa cât mai bine.

                Reprezentanților corpului profesoral le urez multă putere de muncă și sănătate pentru a-și putea desfășura activitatea la cel mai înalt nivel de calitate.

                Vă doresc tuturor un an școlar bun!

DIRECTOR,

                Prof. Vătui Alina Simona

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu