miercuri, 2 aprilie 2014

Simpozionul „Ziua Mondială a Apei: Apă şi energie”


Marți, 25 martie 2014, în școala noastră a avut loc Simpozionul „Ziua Mondială a Apei: Apă şi energie”. Acest  eveniment s-a  înscris  în seria de  evenimente ecologice  derulate în parteneriat cu Agenția pentru Protecția Mediului.   Încă  de vineri elevii au avut parte de o expoziție tematică cu lucrări ale mai multor elevi din școală. Din motive de spațiu îi vom numi doar pe cei care sunt acum clasa a VIII- a și care au susținut, cu ajutorul picturii, activitățile ecologice din școală încă din clasa a V-a : Ciobanu–Oprişan Cristina Alexandra, Drăgan Roxana, Mocanu Teodora-Andreea, Biriloi Andrei–Răzvan, Manolache  Ştefan, Iliescu Cătălina, Isărescu Andreea, Mușat Ana - Irina, Neacșu Bianca - Andreea, Bayboga  Melek – Sultana, Roșu Lavinia-Maria și Lospa  Sofia–Ana din clasa a VIII- a A,Georgescu Dana, Luchian Estefania, Turcu Ana – Maria și Vîjă  Cristina - Mihaela din clasa a VIII- a B,Gologan  Florentina - Elena și Nguyen  Minh  Nguyet din clasa a VIII- a C.
 
Elevii clasei a II- a E, îndrumați de doamna învățătoare Cristescu Ana și-au prezentat machetele cu tematică ecologică.

Proiectul prezentat în cadrul Simpozionului, a fost creat de elevele Andreescu  Alexandra, Dumitru  Mina, Isărescu  Denisa și Nagy  Andiana  Teodora – clasa a V-a A.

Organizatorii evenimentului au fost doamnele profesoare Reiter Mihaela și  Gândac Daniela alături de doamnele Vătui Simona-Alina-director, și Iatan Vasilica-director adjunct.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu