miercuri, 14 noiembrie 2012

DEZBATEREA MUNICIPALĂ - ”Monarhie și comunism în România”

          În data de 14 noiembrie 2012 a avut loc dezbaterea municipală cu tema ”Monarhie și comunism în România” la Colegiul Național ”Victor Babeș”, din sectorul 2 din București. La activitate au fost invitați d-na Aurora Dumitrescu, d-na Niculina Moica, d-l Cristian Dumitrescu și d-l arh. Emil Mihăilescu, foști deținuți politici, d-l prof. Bogdan Teodorescu, precum și inspectorul de specialitate, d-l prof. Mihai Manea și inspectorul general din MECTS, d-l prof. Doru Dumitrescu.
Cuvântul de deschidere al directorului Colegiului Național Victor Babeș, d-na prof. Rodica Kirsteuer




         Primul moment al activității l-a constituit lansarea celui de-al doilea volum al ”Mapei profesorului de istorie”, pe probleme legate de evaluarea din cadrul orelor de specialitate de la toate nivelurile de învățământ, de către inspectorul general din MECTS, d-l prof. Doru Dumitrescu și inspectorul de specialitate, d-l prof. Mihai Manea.

Inspectorul de specialitate, d-l prof. Mihai Manea și d-l prof. Bogdan Teodorescu


Inspectorul general din MECTS, d-l prof. Doru Dumitrescu.
        A doua parte a activității a constat în dezbaterea propriu-zisă, condusă de organizatori: prof. Mihaela Constantinescu, prof. Pantile Cătălin, prof. Marinescu Dragoș, colectiv ce s-a bucurat de sprijinul direcției Colegiului. Cele mai impresionante momente au fost reprezentate de mărturiile celor patru invitați, martorii unei perioade dificile pentru poporul român.
Invitați, foști deținuți politici



Prof. Constantinescu Mihaela
       Activitatea se dorește a fi reluată anul școlar următor, sub forma unui simpozion municipal, la care elevii și profesorii pot prezenta propriile cercetări/lucrări.
        Succes!
 
 
Material realizat de prof. Elena State

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu